Schwung Energy Kft. 2900 Komárom Báthory I. u. 24/B Adószám: 14462722-2-11 mobil: +36 30 288 2867

desinfektor

OXI-sys fertőtlenítőszerek

Fertőtlenítésről / Problémák a hagyományos fertőtlenítőszerek használatánál
Rezisztencia probléma: A hagyományos fertőtlenítőszereket szakszerűen és stratégiailag kell használni. A háztartásban való szokásos használat viszont meglehetősen hátrányos. A nem megfelelő használat rezisztenciát eredményezhet, ha különösen a hatóanyag koncentrációja és az expozíciós ideje, tehát a csíra redukciós tényezője túl alacsony.

OXI-sys: nincs kockázat a rezisztencia kialakulásához

A bőr károsodása: A háztartásban a szokásos fertőtlenítőszerek szokásos használata a kéz tisztítására elpusztíthatja az egészséget veszélyeztető csírákat, ugyanakkor a bőr flóráját is, amely például véd a dermatózisok ellen.

OXI-sys: nem tartalmaz agresszív klórvegyületeket és nem tartalmaz káros anyagokat

Környezeti hatás: Ha a hagyományos fertőtlenítőszereket a háztartásban nem helyesen ártalmatlanítják vagy felhasználják, a szennyvíztisztító telepre kerülnek, és ott megzavarják a baktériumok nagy számának fontos kölcsönhatását, ami csökkenti a tisztító hatást. Sok fertőtlenítőszer ökotoxikus hatást gyakorol a vízre is.

OXI-sys: kiküszöböli a víz bakteriológiai problémáit; 100% -ban lebomlik, és nem hagy nyomot a környezetben; Vízben történő reakció után az eredeti alkotórészekre bomlik

A fertőtlenítőszerek egyéb "mellékhatásai": A fertőtlenítőszerek egyes hatóanyagai irritálhatják az ember orrát. Ilyen például az éles klórszag vagy a tipikus fenolszag. A kiskereskedelemben kapható fertőtlenítőszerek esetében figyelni kell a címkére és a veszélyjelekre. Sok a maró hatású, irritálja a bőrt és / vagy a nyálkahártyát, vagy gyúlékony vagy akár robbanásveszélyes. Ezenkívül egyes fertőtlenítőszerek mérgezőek vagy rákkeltőek az emberre, és néhányuk allergiát okozhat!

OXI-sys WD Emberi és állati ivóvíz fertőtlenítőszer

OXI-sys SPA uszodák, akváriumok, fürdők és egyéb vizek fertőtlenítése

OXI-sys AD Felületi fertőtlenítőszer

OXI-sys Vet Állathigiéniai fertőtlenítőszer

OXI-sys Food Élelmiszer és takarmány fertőtlenítőszer